USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

3. Altın Meslek ve Kariyer Ödülleri Sahiplerini Buldu

3. Altın Meslek ve Kariyer Ödülleri'nde ÇDP Bursa İl Başkanı ve SİZİN GAZETE imtiyaz sahibi Nasır Yıldız, Yılın En İyi Çıkış Yapan Siyasetçisi ödülüne layık görüldü.

3. Altın Meslek ve Kariyer Ödülleri Sahiplerini Buldu
18-10-2024 13:32
BURSA

10 Ekim Perşembe akşamı Bursa Saygın Davette gerçekleştirilen 3. Altın Meslek ve Kariyer Ödülleri, birçok sektörden başarılı isimleri bir araya getirdi. Gazeteci Yazar Cihat Dündar’ın imzasıyla düzenlenen gecede, Özlem Acar’ın sunumuyla katılımcılar keyifli anlar yaşadı. Sanat, sağlık, siyaset, basın ve müzik dünyasından ünlü isimlerin yer aldığı törende, başarılarıyla öne çıkan birçok kişi ödüllendirildi.

Nasır Yıldız Yılın En İyi Çıkış Yapan Siyasetçisi Seçildi

Törenin dikkat çeken anlarından biri, ÇDP Bursa İl Başkanı ve SİZİN GAZETE imtiyaz sahibi Nasır Yıldız’ın Yılın En İyi Çıkış Yapan Siyasetçisi ödülünü alması oldu. Yıldız, ödülünü alırken yaptığı konuşmada, "Halka hizmet, Hakk’a hizmettir anlayışıyla çıktığım bu yolda ödüle layık görülmek beni onurlandırdı," ifadelerini kullandı.

Gazeteci Yazar Cihat Dündar’ın son kitabı "Salıya Duyulan İhtiyaç" ile beğeni topladığı bu özel gecede, farklı kategorilerde başarılı isimler ödüllerini aldı. Gecede sanat, sağlık, siyaset ve basın alanında başarılı olan birçok isim onurlandırıldı.


Editor : Editör
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ