USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

3 Kadın Müşteriye Darbedilen Eğlence Mekanı Mühürlendi

Beyoğlu'nda bulunan bir eğlence mekanında 3 kadın müşteriye darbe olayı yaşandı. Şüpheliler tutuklandı ve mekan mühürlendi.

3 Kadın Müşteriye Darbedilen Eğlence Mekanı Mühürlendi
04-08-2024 03:40

Beyoğlu Ömer Avni Mahallesi'nde bulunan bir eğlence mekanına 3 Ağustos'ta giden kadın müşteriler A. İ. K, H. E. ve Y. T'yi çıkan kavgada darbettikleri gerekçesiyle yakalanan M. M. D. ve V. T'nin adliyedeki işlemleri tamamlandı. İki şüpheli tutuklandı ve eğlence mekanı güvenlik gerekçesiyle mühürlendi.

Olay, kadın müşterilerin telefonlarını şarj etmek için bekledikleri sırada işletme çalışanları ile yaşanan bir tartışma sonucunda meydana gelmişti. Kavgaya karışan M. M. D. ve V. T. adlı şüpheliler dün gözaltına alınmıştı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü konu ile ilgili açıklama yaparak şüphelilerin 2 Ağustos'ta gözaltına alındığını belirtmişti.M. M. D'nin 13, V. T'nin 12 suç kaydı olduğu ortaya çıktı ve ikisi de "kasten yaralama" ve "cinsel taciz" suçlarından adli makamlara sevk edildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da konuya sosyal medya üzerinden müdahil olmuş ve kadına şiddet uygulayanların hukuk önünde hesap vereceğini belirtmişti.Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney, 3 kadın müşterinin darbedildiği eğlence mekanının güvenlik gerekçesiyle mühürlendiğini duyurdu.


Editor : Bot Editor 1
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ARŞİV ARAMA
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ