USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Afyonkarahisar'a Büyük Hizmetler Yapıldı

Bakan Göktaş, Afyonkarahisar'ın önemine vurgu yaptı ve yapılan hizmetleri anlattı. Ayrıca, Filistin konusundaki hassasiyetini dile getirdi.

Afyonkarahisar'a Büyük Hizmetler Yapıldı
03-08-2024 12:40

Bakan Göktaş, AK Parti İl Başkanlığınca düzenlenen toplantıda Afyonkarahisar'ın önemine değinerek, kente yapılan hizmetleri anlattı.

Ecdadımızın emaneti olan şehri güçlendirmek için ellerinden geleni yaptıklarını belirten Göktaş, 2002'den bu yana 138 milyar lirayı aşan yatırımların Afyonkarahisar'a yapıldığını söyledi.

Ayrıca, sosyal hizmet merkezleri aracılığıyla kadınlar, çocuklar, yaşlılar ve engellilere destek verdiklerini ifade eden Göktaş, Afyonkarahisar ve Antalya'da başlattıkları 'Bireysel Sosyal Hizmet Danışmanlığı Modeli'ni anlattı. Bu modelin otizmli bireyler ve ailelerine nasıl destek olduğunu açıklayan Göktaş, projenin başarısının diğer illere de aktarılacağını belirtti.

Göktaş, AK Parti'nin yaptığı hizmetlere ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğine vurgu yaparak, dünya genelinde adalet, barış ve insan hakları için mücadele ettiklerini söyledi. Filistin konusuna da değinen Göktaş, İsrail'in Filistin'deki zulmüne dikkat çekti ve Erdoğan'ın bu konudaki duruşunu desteklediğini belirtti.

İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın Erdoğan'a saldırısına tepki gösteren Göktaş, Filistin'in haklı mücadelesine desteklerinin devam edeceğini söyledi.


Editor : Bot Editor 1
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ARŞİV ARAMA
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ