USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Atıcılıkta Tarihi Zafer: Yusuf Dikeç Gümüş Madalya Kazandı

2024 Paris Olimpiyatları'nda atıcılık branşında Türkiye'ye tarihi bir zafer yaşatan Yusuf Dikeç'in hikayesi

Atıcılıkta Tarihi Zafer: Yusuf Dikeç Gümüş Madalya Kazandı
01-08-2024 13:10

2024 Paris Olimpiyatları, Türkiye'ye tarihi bir zafer yaşattı.

Şevval İlayda Tarhan ile birlikte 10 metre havalı tabanca kategorisinde kürsüye çıkan Yusuf Dikeç, ülkemize atıcılık branşındaki ilk olimpiyat madalyasını kazandırdı. Ancak bu zaferin yankısı, sadece madalya ile sınırlı kalmadı. Yusuf Dikeç'in özel lens kullanmadan yarıştığı ve bu zorluğun üstesinden gelerek gümüş madalyaya uzandığı ortaya çıktı. Dikeç'in azmi ve yeteneği, tüm dünyada takdirle karşılandı.

ELİ CEBİNDE MADALYA ALDI Jandarma Genel Komutanlığı'nda Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş rütbesinde bir asker olan Dikeç, Jandarma Gücü Spor Kulübü bünyesinde spor hayatını sürdürüyor.

Kulaklıksız sahneye çıkıp tek eli cebinde atış yaparak gümüş madalya kazanan milli sporcumuz Yusuf Dikeç, sadece Türkiye değil dünyanın da gündemine oturdu. Dünyanın konuştuğu Yusuf Dikeç, ekipmansız yarışma konusunda Habertürk yayınında şu ifadeleri kullandı: "Özel ekipmanlara ihtiyaç duymadım.

Ben doğalım, natürel bir atıcıyım" ELON MUSK'TAN YORUM Yusuf Dikeç'in rahat hareketlerine Tesla ve X şirketlerinin sahibi ABD’li milyarder iş insanı Elon Musk da kayıtsız kalamadı. Musk, Dikeç ile ilgili yapılan bir paylaşıma "Nice (güzel)" yorumunu yaptı. AYNI POZU VERDİ Dikeç, görüntüsünün sosyal medyada yayılmasının ardından, aynı pozu bir kez daha verdi. O kareyi Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak paylaştı.


Editor : Bot Editor 1
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ARŞİV ARAMA
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ