USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

Bir Gece Masalı Dizisinin Yeni Sezon Çekimleri Başlıyor

Burak Deniz ve Su Burcu Yazgı Coşkun'un başrollerini paylaştığı Bir Gece Masalı dizisinin yeni sezon çekimleri başlıyor. İşte tüm detaylar...

Bir Gece Masalı Dizisinin Yeni Sezon Çekimleri Başlıyor
02-08-2024 19:40

NGM'nin ilgiyle beklenen dizisi "Bir Gece Masalı", yeni sezon için hazırlıklarını sürdürüyor. Geçtiğimiz nisan ayında çekimlerine başlayan dizi, Denizli'deki konak sahnelerinin ardından İstanbul'a taşınmıştı. Şimdi ise yaz tatili arasının ardından çekimler pazartesi günü yeniden başlayacak. Burak Deniz ve Su Burcu Yazgı Coşkun'un başrollerini üstlendiği dizinin ilk afişi sosyal medyada büyük ilgi görmüştü. Şimdi ise merakla beklenen tanıtımın yakında yayınlanması bekleniyor. Emre Kabakuşak'ın yönettiği ve Eda Tezcan'ın yazdığı "Bir Gece Masalı", Eylül ayında seyirciyle buluşacak. Dizide, Burak Deniz'in canlandırdığı komiser Mahir ile Su Burcu Yazgı Coşkun'un hayat verdiği Yörük kızı Canfeza'nın imkansız aşkı konu ediliyor.

Pamukkale'de başlayıp İstanbul'da devam eden hikayede, Gürkan Uygun, Mesut Akusta, Rüçhan Çalışkur, Kenan Bal, Yıldız Kültür, Özlem Türkad, Eren Vurdem, İrem Altuğ, Kerem Aslanoğlu, Emel Çölgeçen, Ecem Çalhan, Nazan Diper gibi usta oyuncular da yer alıyor.

Dizinin müziklerini Alp Yenier yaparken, NGM yeni sezon için "Son Bakış" adlı dizinin yanı sıra birbirinden iddialı yeni projeler üzerinde de çalışıyor.


Editor : Bot Editor 1
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ARŞİV ARAMA
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ