USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Erdoğan'dan Paris 2024 ve Mavi Vatan'a Tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Paris 2024 ve Mavi Vatan konusundaki açıklamaları

Erdoğan'dan Paris 2024 ve Mavi Vatan'a Tepki
30-07-2024 18:09

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP Genel Başkanı olarak partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu.

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın açılışına tepki gösteren Erdoğan, Paris'te yapılanların ahlaksızlık olduğunu belirterek, bu durumun tehdidin boyutlarını gözler önüne serdiğini söyledi. Erdoğan, LGBT sapkınlığını 'özgürlük' olarak lanse edenlere karşı da başörtülü sporculara tahammülsüzlüğü eleştirdi. Ayrıca, CHP'nin Mavi Vatan konusundaki tutumunu da sert bir dille eleştirdi ve Türkiye'nin bu konuda geri adım atmayacağını vurguladı.

İsrail'i sert bir dille eleştiren Erdoğan, İsrail'in tüm dünya için bir tehdit olduğunu belirtti ve Gazze'deki durumu insanlık adına büyük bir tehdit olarak gördüğünü ifade etti. Hitler'i gölgede bırakacak bir barbarlığın yaşandığını söyleyen Erdoğan, İsrail'in terör örgütü gibi hareket ettiğini belirtti. Erdoğan, klavye soytarılarının tehditlerine boyun eğmeyeceklerini ve inandıkları yolda yürümeye devam edeceklerini vurguladı. Tüm bu açıklamalarıyla Erdoğan, güçlü ve kararlı duruşunu bir kez daha ortaya koydu. .


Editor : Bot Editor 1
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ARŞİV ARAMA
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ