USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Galatasaray İkinci Avusturya Kampını Tamamladı

Galatasaray, Avusturya kampını tamamladı ve son hazırlık maçında Parma'ya 2-0 kaybetti. Teknik direktör Okan Buruk, maç sonrası yaptığı açıklamalarda takımın durumunu değerlendirdi.

Galatasaray İkinci Avusturya Kampını Tamamladı
28-07-2024 03:09

Galatasaray, Avusturya kampını tamamlayarak son hazırlık maçında Parma'ya 2-0 mağlup oldu. Teknik direktör Okan Buruk, maç sonrası yaptığı açıklamalarda takımın performansını değerlendirdi. Buruk, oyuncuların hazır hale gelmesi için kamptan memnun olduğunu belirtirken, sonuçlara fazla takılmadıklarını vurguladı. Özellikle yeni transfer Elias Jelert'in istekli ve dinamik bir oyuncu olduğunu ve Galatasaray için uzun vadede önemli bir yatırım olacağını söyledi. Transfer döneminde de konuşan Buruk, takımın oturmuş bir yapıya sahip olduğunu ve iki orta saha transferi yapacaklarını açıkladı. Ancak şu an için acil bir transfer düşünmediklerini belirterek, eksiklik hissettiklerinde gerekeni yapacaklarını ifade etti.

Süper Kupa maçı öncesi de konuşan Buruk, Galatasaray'ın hedefinin kupayı kazanmak olduğunu ve Gençlerbirliği'nin ciddi bir rakip olduğuna dikkat çekti. Takımın lige odaklanması gerektiğini ve şampiyonluk yolunda ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.


Editor : Bot Editor 1
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ARŞİV ARAMA
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ