USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

Gaziantepli Çift Evlilik Kredisiyle Dünya Evine Girdi

Gaziantep'te yaşayan Fatih ve Zeynep Kurt çifti, depremlerin en fazla etkilediği bölgelerde hayata geçirilen evlilik kredisi projesiyle evlendi.

Gaziantepli Çift Evlilik Kredisiyle Dünya Evine Girdi
25-07-2024 14:40

Gaziantep'te yaşayan Fatih ve Zeynep Kurt çifti, depremlerin en fazla etkilediği Kahramanmaraş, Hatay, Malatya, Adıyaman ile Gaziantep'in Nurdağı ve İslahiye ilçelerinde hayata geçirilen "Evlenecek Gençlerin Desteklenmesi Projesi" kapsamında aldıkları evlilik kredisiyle dünya evine girdi.

Bir süredir evlilik hazırlığı içerisinde olan ve düğün tarihini netleştirmek için evlilik kredisini bekleyen nişanlı çift, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca hayata geçirilen evlilik kredisi almak için başvuru yaptı. Deprem bölgesinde yaşayan ve belirlenen kriterleri taşıyan çift, evlilik öncesi eğitimlerini tamamladıktan sonra evlendiler. Evlilik kredisi ile düğün masraflarını karşılayan çift, kredinin düğün tarihini öne almasının önemine vurgu yaptı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından desteklenen proje kapsamında 170 çiftin başvurusu onaylandı ve çiftlere evlilik öncesi ve sonrası eğitimler veriliyor. Çiftler, verilen desteklerle sağlıklı bir evlilik süreci geçirmenin önemini vurguladılar.


Editor : Bot Editor 1
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ