USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

İl Başkanı Tayfun Öztürk’ten Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir’e Hayırlı Olsun Ziyareti

DEVA Partisi Bursa İl Başkanı Tayfun Öztürk, beraberinde İl Başkan Yardımcıları ve Nilüfer İlçe Başkanı Yunus Temur ile birlikte Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir’i makamında ziyaret etti.

İl Başkanı Tayfun Öztürk’ten Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir’e Hayırlı Olsun Ziyareti
22-07-2024 21:40
BURSA

DEVA Partisi Bursa İl Başkanı Tayfun Öztürk, beraberinde İl Başkan Yardımcıları ve Nilüfer İlçe Başkanı Yunus Temur ile birlikte Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Ziyarette, DEVA Partisi heyeti ile Başkan Özdemir arasında Bursa ve Nilüfer’in gelişimi üzerine verimli görüşmeler gerçekleştirildi. Başkan Özdemir, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, DEVA Partisi heyetine teşekkür etti.

DEVA Partisi İl Başkanı Tayfun Öztürk, ziyarette yaptığı konuşmada, “Nilüfer ilçemizin kalkınması ve vatandaşlarımızın refahı için birlikte çalışmaya her zaman hazırız. Belediye Başkanımız Sayın Şadi Özdemir’e yeni görevinde başarılar diliyoruz. Nilüfer için yapacağı çalışmalarda kendisine desteğimiz tamdır.” ifadelerini kullandı.

Nilüfer İlçe Başkanı Yunus Temur ise, “Nilüfer’in daha da yaşanabilir bir ilçe olması için üzerimize düşen her türlü görevi yerine getirmeye hazırız. Başkanımız Şadi Özdemir’in başarılı çalışmalara imza atacağına inancımız tamdır.” dedi.

Ziyaret, karşılıklı iyi niyet ve başarı dileklerinin ardından sona erdi.


Editor : Editör
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ