USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Dünya

İsrail Ordusu Tarafından İşkence Gören Filistinliler Serbest Bırakıldı

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne yönelik gerçekleştirdiği kara saldırıları sırasında alıkonulan ve işkence gören 6 Filistinli serbest bırakıldı. Serbest bırakılan Filistinliler, insanlık dışı işkencelere maruz kaldıklarını ve sağlık sorunları yaşadıklarını belirtti

İsrail Ordusu Tarafından İşkence Gören Filistinliler Serbest Bırakıldı
26-07-2024 01:39

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne yönelik kara saldırıları sırasında alıkonulan ve bugün serbest bırakılan 6 Filistinli, yaşadıkları işkenceleri anlattı.

Filistinlilerden Muhammed Yahya el-Levh, hapishanede aç ve susuz bırakıldıklarını, ağır işkencelere maruz kaldıklarını ve elektrik şoku gibi yöntemlerle işkence gördüklerini belirtti.

Serbest bırakılan diğer bir Filistinli Muhammed Adil Abu Şaar da, İsrail askerlerinin insana insanlık dışı muamele yaptığını ve işkencenin bir an bile durmadığını söyledi. Muhammed ez-Zeanin ise serbest bırakıldıktan sonra üzerlerine ateş açıldığını ve köpeklerin saldırısına uğradıklarını aktardı.

Serbest bırakılan kadınlardan Fethiye Ebu Musa ise hapishanede temiz banyo, yeterli yiyecek ve kişisel temizlik malzemelerinin bulunmadığını ve aşağılandıklarını dile getirdi. Hamas ise yaşanan işkencelere tepki göstererek, İsrail hapishanelerindeki durumun derhal düzeltilmesi gerektiğini vurguladı. Serbest bırakılan Filistinlilerin sağlık sorunları yaşadığı ve işkence izleri taşıdığı belirtildi. .


Editor : Bot Editor 1
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ