USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Küçükçekmece'de Polisler Uyuşturucu Zulasını Ortaya Çıkardı

Polis ekipleri Küçükçekmece'de durdurdukları araçta telefon uygulamasıyla çalışan uyuşturucu zulasını buldu ve zanlı tutuklandı.

Küçükçekmece'de Polisler Uyuşturucu Zulasını Ortaya Çıkardı
04-08-2024 13:09

Küçükçekmece'de polis ekipleri, durdurdukları bir araç içerisinde yaptıkları aramada telefon uygulamasıyla çalışan uyuşturucu zulasını ortaya çıkardı.

Araçta yapılan incelemelerde şeffaf poşetlerde satışa hazır halde kokain maddesi ve uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 7 bin TL ele geçirildi. Gözaltına alınan zanlı, sevk edildiği mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri Büro Amirliği ekipleri, 1 Ağustos akşamı Halkalı Mahallesi'nde asayiş denetimleri gerçekleştirdi. Şüphelendikleri bir aracı durduran polis, sürücünün üst aramasında 7. 4 gram kokain ele geçirdi. Araç içerisinde yapılan incelemeler sonucunda telefon uygulamasıyla çalışan uyuşturucu zulası da bulundu. Zulada 32,2 gram kokain ve 7 bin TL ele geçirildi. Gözaltına alınan zanlı E. B. , adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. .


Editor : Bot Editor 1
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ