USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Mete Gazoz ve Milli Takımın Bronz Madalya Sevinci

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda okçuluk branşında bronz madalya kazanan Milli Takımın sevinci...

Mete Gazoz ve Milli Takımın Bronz Madalya Sevinci
29-07-2024 21:40

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda okçuluk branşında klasik yay takım müsabakalarında bronz madalya kazanan Milli Takım, elde edilen başarının mutluluğunu yaşadı.

Les Invalides'te gerçekleştirilen müsabakaların ardından bronz madalya kazanan Mete Gazoz ve Okçuluk Milli Takımı Teknik Direktörü Göktuğ Ergin ile birlikte duygularını paylaştı. Sporcuların ortaya koyduğu harika performansa dikkat çeken Ergin, "Bu başarının arkasında 3 yıllık büyük bir emek var. Özellikle Mete Gazoz'un altın madalyasından sonra, hepimiz için olimpiyatlarda madalya kazanmak, kült olmaktan çıktı. Doğru hazırlanınca madalya sayısını artıracağımızı düşündüğümüz bir yapıya dönüştük. Geride kalan 3 yılı çok iyi değerlendirdik. Çocuklar da geride kalan 3 yılda büyük bir çaba sarf ettiler. " açıklamasını yaptı. Bugün oynanan karşılaşmaları da değerlendiren Ergin, "Bugün Kolombiya maçını kolay geçeceğimizi düşünürken beklediğimizden zor bir maç oldu. Hindistan maçının zor olacağını düşünürken daha kolay geçti. Fransa'ya milimetrelerle kaybettik. Ama Çin'e karşı son Dünya Şampiyonası'ndan kalan özel bir hırsımız vardı ve başardık. " şeklinde konuştu.

Olimpiyat şampiyonu Mete Gazoz ise, kazanılan bronz madalyanın antrenmanlarda kazanıldığını vurgulayarak, "Bu madalyanın burada değil, antrenmanlarda kazanıldığını ispatladık. " dedi. Gazoz, "Umarım katlanarak gider ve Tokyo'da kırdığımız madalya rekorunu kırarız. " şeklinde de ekledi. Müsabakalarda ve takım içinde sorumluluk almayı seven Gazoz, "Bu takımda herkesin sorumluluğu var. Ben kimsenin üzerinden sorumluluk almıyorum, kimse de bana ait olan sorumluluğu almıyor. Bu bir takım işi. " diyerek takım ruhuna vurgu yaptı. .


Editor : Bot Editor 1
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ARŞİV ARAMA
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ