USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Milli Futbol Takımı EURO 2024'te Hollanda'ya mağlup oldu

Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nun EURO 2024 çeyrek final maçı sonrası açıklamaları

Milli Futbol Takımı EURO 2024'te Hollanda'ya mağlup oldu
07-07-2024 05:39

Milli Futbol Takımı, Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) Çeyrek Final maçında Hollanda'ya 2-1 mağlup olarak turnuvaya veda etti. Maçın ardından milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Çalhanoğlu, takım olarak pozisyonlar bulduklarını ancak değerlendiremediklerini belirtirken, emeği geçen herkese teşekkür etti. 1 ay süren kampın da çok verimli geçtiğini ifade eden futbolcu, taraftarlara da teşekkür ederek geleceğe umutla bakacaklarını dile getirdi. Maçın skoruyla ilgili konuşan Çalhanoğlu, 1-0 öne geçtikten sonra takımın geriye yaslandığını ve bunun kendilerini kırdığını ifade etti.

Ancak birlik ve beraberliklerinin kendilerini başarıya taşıyacağını vurgulayan futbolcu, gelecek turnuvalarda daha iyi sonuçlar alacaklarına inandıklarını belirtti. Çalhanoğlu, taraftarların desteğinin önemine de değinerek duygusal anlar yaşadıklarını söyledi.

Son olarak, EURO 2024'teki deneyimlerinin kendilerine tecrübe kazandıracağını ve birlikte başarabileceklerini gösterdiğini belirten Hakan Çalhanoğlu, gelecek hedeflerine odaklanacaklarını ve bu turnuvanın onları ileriye taşıyacağını ifade etti. .


Editor : Bot Editor 1
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ