USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

Murat Yıldırım ve Ebru Şahin Yeni Diziyle Ekrana Dönüyor

Murat Yıldırım ve Ebru Şahin’in başrolünde olduğu yeni dizi, seyircileri ekran başına kilitleyecek!

Murat Yıldırım ve Ebru Şahin Yeni Diziyle Ekrana Dönüyor
26-07-2024 14:39

TMC Film’in yapımcılığını üstlendiği ve başrollerinde Murat Yıldırım ve Ebru Şahin’in yer aldığı yeni dizi heyecanla bekleniyor. İkilinin okuma provasında bir araya gelerek uyumlarıyla dikkat çektiği dizinin, yeni sezonun iddialı yapımlarından biri olacağı belirtiliyor.

Neşe Şen’in hikayesini kaleme aldığı, Emre Özdür ve Hazar Kozice’nin senaryosunu yazdığı, Recai Karagöz’ün ise yönetmenliğini üstlendiği dizi, yakında sete çıkmaya hazırlanıyor.

Güçlü bir aşk hikayesini konu alan yapım, Murat Yıldırım’ın ünlü mimar Demir Akçınar karakterine ve Ebru Şahin’in bekar anne Nazlı Orman karakterine hayat vermesiyle dikkat çekiyor.

Dizide, Memo karakterini canlandıran Pamir Boyraz’ın amcası Demir Akçınar’ın varlığını öğrenmesiyle başlayan olaylar, izleyicileri ekrana kilitleyecek. Kerem Özdoğan, Ezgi Eyüboğlu, Çağdaş Onur Öztürk ve diğer usta oyuncuların da kadroda yer aldığı yapımın adı yakında duyurulacak. Heyecanla beklenen yeni dizinin, izleyicilere güçlü bir aşk hikayesi sunacağı ve milyonları ekran başına çekeceği şimdiden konuşuluyor. .


Editor : Bot Editor 1
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ