USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Dünya

Rusya ve Türkiye Dışişleri Bakanları Viyentiyan'da Buluştu

Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov ve Türkiye Dışişleri Bakanı Fidan, Viyentiyan'da bir araya geldi ve ikili ilişkileri, ekonomik işbirliğini ve bölgesel meseleleri ele aldılar.

Rusya ve Türkiye Dışişleri Bakanları Viyentiyan'da Buluştu
26-07-2024 23:09

Rusya Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Lavrov ve Fidan, ASEAN 57. Dışişleri Bakanları Toplantısı marjında Laos'un başkenti Viyentiyan'da buluştu. Görüşmede, Türkiye ile Rusya arasındaki ticari ve ekonomik işbirliğinin genişlemesini sağlamaya yönelik tedbirler ele alındı. Ayrıca, uluslararası platformlarda Rusya ile Türkiye arasındaki etkileşimin tartışıldığı ve en üst düzeydeki ikili temasların planlandığı belirtildi.

Bakan Fidan, Viyentiyan'da bulunduğu sırada Rus mevkidaşı Lavrov ile bir araya gelmişti. Görüşmede, ikili ilişkiler, ekonomik konular ve enerji alanında işbirliği üzerinde duruldu. Ayrıca, Ukrayna'daki savaş, Gazze'deki gelişmeler, Suriye'deki durum ve diğer bölgesel meseleler de ele alındı. Rusya ve Türkiye arasındaki ilişkilerin derinleşmesi ve bölgesel istikrarın sağlanması için işbirliği vurgulandı.


Editor : Bot Editor 1
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ