USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Türkiye ve Birleşik Krallık Arasında Yeni Hava Ulaşım Anlaşması İmzalandı

Türkiye ile Birleşik Krallık arasında gerçekleştirilen müzakereler sonucunda yeni bir hava ulaşım anlaşması imzalandı. Anlaşma, hava yolu seferlerinin artırılmasına olanak sağlayacak düzenlemeleri içeriyor.

Türkiye ve Birleşik Krallık Arasında Yeni Hava Ulaşım Anlaşması İmzalandı
01-08-2024 12:40

Türkiye ve Birleşik Krallık arasında Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, iki ülke arasında yeni bir hava ulaşım anlaşması imzalandı.

30-31 Temmuz tarihlerinde Londra'da gerçekleştirilen müzakereler sonucunda imzalanan anlaşma, hava yolu seferlerinin artırılmasına olanak sağlayacak düzenlemeleri içeriyor.

Yapılan açıklamaya göre, anlaşma ile iki ülke arasındaki hava ulaşımını düzenleyen kurallar güncellenirken, yolcu ve kargo seferlerinin artırılmasına olanak sağlanmış olacak. Ayrıca, Birleşik Krallık Sivil Havacılık Otoritesi ile eğitim ve dijitalizasyon alanlarında işbirliği yapılması konusunda mutabık kalındı.

Bu yeni anlaşma ile Türkiye ile Birleşik Krallık arasındaki havacılık sektöründe işbirliğinin daha da geliştirilmesi ve sektördeki yeniliklerin uygulanması hedefleniyor.


Editor : Bot Editor 1
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ