USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

Ünlü Yapımcı Harvey Weinstein, Sağlık Sorunları Nedeniyle Hastaneye Kaldırıldı

Hollywood'un ünlü yapımcısı Harvey Weinstein, sağlık sorunları sebebiyle hastaneye kaldırıldı.

Ünlü Yapımcı Harvey Weinstein, Sağlık Sorunları Nedeniyle Hastaneye Kaldırıldı
26-07-2024 23:40

Hollywood'un ünlü yapımcısı Harvey Weinstein, bir süredir hapishanede olduğu sırada birçok sağlık sorunu nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Weinstein'ın temsilcisi Craig Rothfeld, yapımcının Manhattan'daki Bellevue Hastanesi Hapishane Koğuşu'na transfer edildiğini açıkladı.

Rothfeld, Weinstein'ın diyabet, yüksek tansiyon, spinal stenoz, kalp ve akciğerlerinde sıvı birikimi gibi birçok sağlık sorunuyla mücadele ettiğini belirtti. Ayrıca, yapımcının COVID testinin pozitif olduğu ve çift zatürreye yakalandığı bilgisi verildi.

Harvey Weinstein, nisan ayındaki temyizde suçlamalardan biri hakkında mahkumiyet kararının bozulmasının ardından diğer suçlamalarla ilgili Manhattan'da yargılanmayı bekliyor. Weinstein, 2017'de başlayan suçlamalar sonucunda 2020 yılında cinsel taciz ve tecavüz suçlarından 23 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı.

2020'de New York'ta verilen mahkumiyet kararının ardından "#MeeToo" hareketiyle kadınlar, cinsel taciz ve istismar konularını sosyal medyada gündeme getirerek dünya genelinde bir farkındalık oluşturmuşlardı.


Editor : Bot Editor 1
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ