USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

Ünlülerin Hayranlarla İletişim Taktikleri

Ünlülerin hayranlarıyla iletişim kurma taktiklerini keşfedin.

Ünlülerin Hayranlarla İletişim Taktikleri
05-08-2024 15:39

Ünlülerin evlerine gelip zil çalarak sohbet etmek ve fotoğraf çektirmek isteyen hayranların artması özel güvenlik görevlilerinin yer aldığı sitelere taşınmalarına yol açtı. Geçtiğimiz yıllarda birçok ünlü isim, hayranları yüzünden evini değiştirmek zorunda kaldı. Teknolojinin ilerlemesiyle kuryelerin ünlülerin ev adreslerini öğrenmesi sonucu ünlüler, yeni önlemler almaya başladı.

Kuryeler, arkadaşları aracılığıyla ünlü isimlerin evini öğrenip ziyaret etmeye çalıştıklarında, ünlülerin kimliklerini gizlemek için farklı yollar deniyorlar. Bazı ünlüler, alışveriş ve yemek uygulamalarında farklı kullanıcı adları kullanarak tanınmamayı tercih ediyorlar. Evde yardımcısı olmayan ünlüler ise şapka ve gözlük takarak kendilerini kamufle edip tanınmamayı amaçlıyorlar. Bu taktiklerle ünlüler, hayranlarının isteklerine cevap verirken gizliliklerini koruyabiliyorlar.

Burak Özçivit, Ata Demirer, Aleyna Tilki, İrem Derici, Deniz Çakır, Barış Arduç ve Aybüke Pusat gibi birçok ünlü isim, ev değişikliği yaparak hayranlarından uzaklaşmıştı.


Editor : Bot Editor 1
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ARŞİV ARAMA
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ