USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Van Bronckhorst'un İlk Zaferi: Beşiktaş, Galatasaray'ı 5-0 Mağlup Etti

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst, Süper Kupa finalinde Galatasaray'ı 5-0 mağlup ederek kariyerine kupa ile başladı. Maç sonunda yaptığı açıklamalarda galibiyeti takımın emeğine bağladı.

Van Bronckhorst'un İlk Zaferi: Beşiktaş, Galatasaray'ı 5-0 Mağlup Etti
04-08-2024 01:40

Beşiktaş, Süper Kupa maçında Galatasaray’ı 5-0'lık skorla mağlup ederek şampiyon oldu. Siyah-beyazlı takımın yeni teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst, takımının başında çıktığı ilk resmi maçta büyük bir zafer elde etti.

Hollandalı teknik adam, Beşiktaş'ta uzun bir aradan sonra ilk kez bir teknik direktör olarak Süper Kupa’yı kazanan ilk yabancı teknik direktör unvanına sahip oldu. Maç sonunda yapılan açıklamalarda van Bronckhorst, takımının performansından ve oyuncularının emeğinden gurur duyduğunu belirtti. "Herkes finalleri kazanmak ister. Bugün kazanan biz olduk. Güzel bir gece ve unutulmaz bir zafer yaşadık" diyen tecrübeli teknik adam, oyuncularının verdiği performansı övdü.

Maç boyunca takımın sistemi içerisinde yer alan herkesin çok iyi iş çıkardığını vurgulayan van Bronckhorst, çalışmalarının karşılığını aldıklarını söyledi. "5-0'lık sonuç her zaman olmaz. Bu galibiyet benim kariyerimde özel bir yere sahip olacak" diyerek mutluluğunu ifade etti.

Kısa bir kutlama döneminden sonra takımı lig maçlarına hazırlayacaklarını söyleyen Giovanni van Bronckhorst, kazandıkları kupa ile mutluluklarını bir süre daha yaşayacaklarını ancak hedeflerinin devam ettiğini belirtti. Van Bronckhorst, başarılı bir başlangıç yapmanın mutluluğunu yaşarken, önlerindeki zorlu mücadeleler için de hazırlıkların devam edeceğini vurguladı.


Editor : Bot Editor 1
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ARŞİV ARAMA
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ