Spor

Alman Ekibi Stuttgart, Beşiktaşlı Semih Kılıçsoy'u Transfer Etmek İstiyor

Beşiktaş'ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy'un Alman ekibi Stuttgart'ın radarında olduğu haberleri gündemi sallıyor. Beşiktaş'ın 20 milyon Euro'nun üzerinde bonservis bedeli beklediği belirtilirken, genç futbolcunun Beşiktaş ile 4 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.

Alman Ekibi Stuttgart, Beşiktaşlı Semih Kılıçsoy'u Transfer Etmek İstiyor
02-07-2024 00:40

Beşiktaş'ın transferdeki gözde ismi olan yıldız oyuncu Semih Kılıçsoy'a bir talip daha çıktı. A Milli Takım'la birlikte EURO 2024'te yer alan Semih Kılıçsoy Alman ekibinin takibine girdi. Bild'de yer alan habere göre; gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Stuttgart, Semih Kılıçsoy'un durumunu yakından takip ediyor.

BEŞİKTAŞ 20 MİLYON EURO'NUN ÜZERİNDE GELİR BEKLİYOR Yine haberde yer alan bilgiye göre; Stuttgart, Beşiktaş'ın 20 milyon Euro'nun üzerinde bonservis bedeli bekliyor olması nedeniyle transferde zorlanabilir. Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'ın minimum 25 milyon Euro değer biçtiği genç futbolcunun, altyapısından çıktığı Beşiktaş ile 4 yıllık daha sözleşmesi var. Semih Kılıçsoy geçtiğimiz sezon Beşiktaş formasıyla 35 maça çıktı. Genç yıldız bu karşılaşmalarda 12 gol ve 3 asistlik performansla oynadı.


Editor : Bot Editor 1
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER