Gündem

Antalya'da İsrail'in Gazze'ye Yönelik Saldırılarına Tepki: Vatandaşlar Şiddetli Protesto Eylemi Yaptı

Antalya'da HÜDA PAR tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında vatandaşlar, Türk ve Filistin bayrakları eşliğinde Gazze'ye destek sloganları attı.

Antalya'da İsrail'in Gazze'ye Yönelik Saldırılarına Tepki: Vatandaşlar Şiddetli Protesto Eylemi Yaptı
29-07-2024 02:40

Antalya'da İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına tepki amacıyla düzenlenen basın açıklamasında, HÜDA PAR tarafından Çelebi Sultan Mehmet Camisi önünde protesto eylemi gerçekleştirildi. Vatandaşlar, Türk ve Filistin bayrakları ile bir araya gelerek Gazze'ye destek sloganları attı.

Programın açılışında Kur'an-ı Kerim tilaveti yapıldı ve HÜDA PAR Muratpaşa İlçe Başkanı Abdullah Demirtaş, Gazze'deki direnişe destek olmak amacıyla toplandıklarını belirtti. Demirtaş, 42 haftadan bu yana devam eden Gazze dramının hala sürdüğünü ve uluslararası toplumun sessizliğine dikkat çekti. Ayrıca, Filistin'de Hamas ve El Fetih arasında ulusal birlik hükümeti kurulması konusunda anlaşma sağlanmasını olumlu bir adım olarak değerlendirdi.

HÜDA PAR İl Başkanı Muhammet Şerif Durmaz da partisinin Meclise sunduğu kanun teklifine toplumun geniş destek verdiğini ve bu konuda duyarlılığın arttığını belirtti. Program, Gazze'de hayatını kaybeden Filistinliler için yapılan dua ile sona erdi. .


Editor : Bot Editor 1
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER