Magazin

Britney Spears Anı Kitabı Sinemaya Uyarlanacak

Pop müziğinin ünlü ismi Britney Spears'ın anı kitabı beyaz perdeye uyarlanacak.

Britney Spears Anı Kitabı Sinemaya Uyarlanacak
03-08-2024 23:39

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre pop müziğinin öne çıkan ismi, dünyaca ünlü şarkıcı Britney Spears Ekim 2023'te çıkardığı anı kitabıyla yeni bir sansasyona imza atmıştı. Özellikle Justin Timberlake ile yaşadığı ilişki hakkında yazdıkları olay olan Spears'ın anı kitabının hakları Universal tarafından satın alındı. Kitabın Wicked yönetmeni Jon M Chu ve La La Land yapımcısı Marc Platt ile beyaz perdeye uyarlanacağı belirtildi.

42 yaşındaki şarkıcının, küçük bir kasaba olan Louisiana'da geçirdiği çocukluk yıllarını, gençliğindeki mega-yıldızlığını, ruhsal çöküntüsünü ve, paparazziler tarafından takip edilmesini ve 13 yıllık yasal vesayetini ayrıntılarıyla anlattığı kitabı, geçen sonbaharda en çok satanlar listelerinde zirveye oturdu. ABD'de ciltli, e-kitap ve sesli kitap formatlarında 2,5 milyon kopya sattı.

Oyuncu Michelle Williams'ın seslendirdiği ve Spears'ın giriş yazısının yer aldığı sesli kitap, Simon & Schuster tarihinin en hızlı satan ve Spotify'ın 2023'ün 1 numaralı sesli kitabı oldu. Satışlarının yanında kitap eleştirmenlerin beğenisiyle de dikkat çekti.

The Guardian için kitabın incelemesini yapan Laura Snapes, kitabın ataerkillik ile sömürü arasındaki bağları tartışılmaz hale getirdiğini ve bir magazin ifşaatları karmaşası değil, uyarıcı bir hikaye olarak okunmayı hak ettiğini söyledi. Spears, haberi sosyal medyasında doğruladı ve X'te Marc Platt'i ima ederek "Her zaman en sevdiğim filmleri yaptı. Takipte kalın" diye yazdı.


Editor : Bot Editor 1
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER