Yaşam

Buket Aydın, Şaban Sevinç ile Tartıştı ve Programı Terk Etti!

Buket Aydın'ın Şaban Sevinç ile yaşadığı tartışma sonucu stüdyoyu terk etmesi gündeme bomba gibi düştü.

Buket Aydın, Şaban Sevinç ile Tartıştı ve Programı Terk Etti!
10-07-2024 15:39

Bugüne kadar katıldığı televizyon programlarıyla adından söz ettirmeyi başaran başarılı sunucu Buket Aydın, yakın zamanda TV100'ün "Cansu Canan Özgen ile Özgür İfade" prgoramında Şaban Sevinç ile arasında tartışma gerçekleşti. Sonrasında Buket Aydın stüdyoyu terk etti. Peki, Buket Aydın stüdyoyu neden terk etti? Buket Aydın ile Şaban Sevinç arasında canlı yayında tartışma yaşandı.

Aralarındaki diyalog şu şekildeydi;Şaban Sevinç'in "Parayla pek çok şeyi satın alabilirsin, pahalı saat alabilirsin ama CHP delegesi satın alamazsın, kredi kartıyla saat almaya benzemiyor bu" bu sözlere yanıt olarak Buket Aydın, "Ben kredi kartıyla saat almadım" dedi.

Sevinç'in yanıt olarak "Sana demiyorum" demesine rağmen Aydın, "Kime diyorsun? Seni kim yönlendiriyor, şov yapma, haddini bil. Bu adam çok saygısız ve terbiyesiz bir insan, ben bu yayını terk ediyorum. Ben bu kadar rezil, seviyesiz bir kişiyle yayına devam etmem" dedi ve yayını terk etti. Şaban Sevinç stüdyoyu terk etmesi üzerine Şaban Sevinç yanlış anlaşılmasından dolayı Buket Aydın'dan özür diledi. Buket Aydın, kişisel sosyal medya hesabından konuya dair açıklama yaptı. Aydın, Şaban Sevinç'in özrünü kabul etmediğini belirterek, "Bu akşam yayının başından bu yana bu şahsın saldırılarına maruz kaldım. Onunla aynı fikirde olduğum anlar dahil olmak üzere bana sesini yükseltip küçümser bir tavırla konuştu. Sürekli bana 'sen' diye hitap etti. Defalarca 'Ben size diyorum' dememe rağmen bana 'sen' dedi. 'Anlattıklarımı anlayamıyorsunuz' diyerek gerizekâlı imasında bulundu. Hepsine sustum.

Ama bir ulusal kanalda adeta Twitter trolü gibi defalarca öyle olmadığını, yalan olduğunu anlattığım birtakım saçmalıklar üzerinden beni susturmaya çalışmasına müsaade edemezdim. Son olarak bu şahsın özrünü asla kabul etmediğimi ifade etmek istiyorum. "Buket Aydın'ın gün geceki programda taktığı saatin fiyatı 88 bin dolar (2. 893. 462,88 Türk Lirası) olduğu söyleniyor.


Editor : Bot Editor 1
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER