Magazin

Cem Özkök, Ticaret Bakanlığı'na Ödediği Ceza Hakkında Dertli

Cem Özkök'un Ticaret Bakanlığı'na ödediği ceza ve yaşadığı haksızlık hakkında hikayesi

Cem Özkök, Ticaret Bakanlığı'na Ödediği Ceza Hakkında Dertli
25-07-2024 19:40

Cem Özkök, sağlıklı beslenme tarifleri ve temizlik videolarıyla tanınan bir sosyal medya fenomeni olarak adını duyurmuştu.

Son dönemlerde açacağı kafeye odaklanan Özkök, kendi markası 'ceefdogalyaşam'ı tanıtırken Ticaret Bakanlığı'na 500 bin TL'lik bir ceza ödemek zorunda kaldı. Bu cezayı haksız bulan Özkök, sosyal medya hesabından uzun bir yazı ile sitem etti.

Özkök, her zaman dayanışmadan ve yardımlaşmadan bahsettiği paylaşımlarında, evde tek başına yaşayan bir amcanın evini dekore ederek ve eksik olan elektronik eşyalarını almasıyla takipçilerinden büyük destek görmüştü. Ancak kendi markasını tanıtırken 'reklam' ibaresini koymadığı için ceza alan Özkök, bu durumu kabullenemedi. Özkök, vergisini ödeyen bir vatandaş olduğunu vurgulayarak, bu cezanın haksızlığını dile getirdi. Kendi markası olan lavanta yağını tanıttığını ve levhasını göstermesine rağmen ceza ödemek zorunda kaldığını belirtti. Avukatı aracılığıyla bu haksızlığa karşı dava açan Özkök, yaşadığı endişeyi ve üzüntüyü hikayesinde paylaştı.

Sosyal medya fenomeni, bu cezanın kendisine yapılan bir haksızlık olduğunu düşünerek, gelecekte benzer durumlarla karşılaşmamak adına dikkatli olacağını belirtti. Özkök, yaşadığı bu olayın ardından takipçilerinden destek ve moral mesajları aldı.


Editor : Bot Editor 1
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER