Spor

EURO 2024 C Grubu Heyecanı: Danimarka ile İngiltere Karşılaşıyor

EURO 2024 C Grubu ikinci maçında Danimarka ile İngiltere arasındaki mücadele heyecanla bekleniyor. Maç detayları ve takımların muhtemel 11'leri haberimizde.

EURO 2024 C Grubu Heyecanı: Danimarka ile İngiltere Karşılaşıyor
19-06-2024 23:09

EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası C Grubu'nda heyecan dorukta! Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen turnuvada Danimarka ile İngiltere karşı karşıya geliyor. Maç, Frankfurt Arena'da oynanacak ve TSİ 19. 00'da başlayacak. TRT 1 ve tabii'den canlı yayınlanacak olan karşılaşmayı hakem Artur Soares Dias yönetecek. İngiltere, turnuvanın favorilerinden biri olarak gösteriliyor ve Danimarka'yı yenerek grup liderliğini sürdürmeyi hedefliyor. Danimarka ise EURO 2020'de elendikleri İngiltere'ye rövanşı almak istiyor. İki takım arasında geçmiş maçlarda İngiltere'nin üstünlüğü bulunuyor.

Muhtemel 11'ler ise şu şekilde:DANİMARKA: Schmeichel, Andersen, Christensen, Vestergaard, Kristiansen, Norgaard, Eriksen, Hojbjerg, Maehle, Hojlund, PoulsenİNGİLTERE: Pickford, Walker, Stones, Guehi, Trippier, Alexander-Arnold, Rice, Saka, Bellingham, Foden, Kane Heyecan dolu maçı kaçırmamak için TRT 1'i takip edebilirsiniz!.


Editor : Bot Editor 1
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER