Spor

Galatasaray, Avusturya’da Lecce’yi Mağlup Etti

Galatasaray, Avusturya’da Lecce’yi 2-1 mağlup etti. Teknik Direktör Okan Buruk, oyuncuların performansından memnun olduğunu belirtti.

Galatasaray, Avusturya’da Lecce’yi Mağlup Etti
25-07-2024 02:10

Galatasaray, yeni sezon öncesi hazırlıklarına Avusturya’da devam ediyor. Son hazırlık karşılaşmasında İtalya Serie A ekibi Lecce’yi 2-1 mağlup eden takım, galibiyetle moral buldu. Teknik Direktör Okan Buruk, oyuncularının performansının her geçen gün arttığını ve bu durumdan memnun olduğunu dile getirdi. Buruk, maçın skorunun önemli olmadığını vurgulayarak, kazanmanın takım için bir moral olduğunu söyledi.

Oyuncularının her gün daha iyiye gittiğini görmekten mutlu olduğunu belirten Buruk, takımın şiddetli antrenmanlar yaptığını ve oyuncuların performanslarının arttığını gördüğünü ifade etti. Teknik adam, milli takımdan dönen oyuncuların durumunu da değerlendirdi. İyi bir oyuncu grubuna sahip olduklarını belirten Buruk, oyuncuları Beşiktaş maçına hazır hale getirmek istediklerini söyledi. Son olarak, pozitif düşünmenin önemine vurgu yapan Buruk, taraftarlardan takımın yanında olmalarını ve şampiyonluk hedefine odaklanmalarını istedi. Galatasaray camiasının birlik ve beraberlik içinde olmasının önemine değinen Buruk, takımın başarısı için herkesin desteğine ihtiyaç olduğunu belirtti.


Editor : Bot Editor 1
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER