Spor

Galatasaray Yöneticisi İbrahim Hatipoğlu'ndan Transfer ve Milli Takım Açıklamaları

Galatasaray Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi İbrahim Hatipoğlu, transfer konuları ve A Milli Futbol Takımı hakkında açıklamalarda bulundu. Detaylar haberimizde.

Galatasaray Yöneticisi İbrahim Hatipoğlu'ndan Transfer ve Milli Takım Açıklamaları
20-06-2024 20:39

Galatasaray'ın Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Ibrahim Hatipoğlu, gündemdeki konular ve A Milli Futbol Takımı'nın Avrupa Şampiyonası'ndaki performansı hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Hatipoğlu, milli takımda Galatasaraylı oyuncuların performansına değinerek, "Oyunculara teklif gelmesi kadar doğal bir şey yok. Galatasaraylı oyuncular geçen sene Şampiyonlar Ligi'nde boy gösterdiler. Bizim oyuncularımıza teklif gelmesi kadar doğal bir şey yok. Teklifler geliyor ama bunlarla ilgili en doğru kararı vermek için bekliyoruz" dedi.

Ayrıca İtalyan hücum oyuncusu Nicolo Zaniolo ve Galatasaray'ın golcüsü Mauro Icardi hakkında da konuşan Hatipoğlu, gelecek transferler ve takımın güçlenmesi hakkında açıklamalarda bulundu. Ayrıca Galatasaray'ın Belçikalı futbolcusu Dries Mertens ile anlaşmaya varıldığını da sözlerine ekledi.

Hatipoğlu ayrıca, Galatasaray'ın ekonomik bağımsızlığını kazanacağı ve sürdürülebilir sportif başarılara ulaşacağı bir proje üzerinde çalıştıklarını ve taraftarlardan destek istediklerini belirtti.

Son olarak milli takıma odaklanılması gerektiğini vurgulayan Hatipoğlu, tüm Türkiye'nin milli takıma destek olması gerektiğini ve takımın başarılı bir turnuva geçireceğine inandığını söyledi.

Taraftarlardan da aynı birlik ve beraberlik içinde milli takıma destek olmalarını isteyen Hatipoğlu, "Fenerbahçelisi, Beşiktaşlısı, Galatasaraylısı kol kola girerek milli takıma destek olalım" çağrısında bulundu.


Editor : Bot Editor 1
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER