Magazin

Geçmişin Kokusu: Makedonya'da İmkansız Bir Aşk Hikayesi

Ender Medya imzalı "Geçmişin Kokusu" filmi, Makedonya'nın tarihi dokusunda geçmiş ve gelecek arasındaki aşkın izlerini sürüyor. Görkem Sevindik, Gülsim Ali İlhan, Emir Benderlioğlu ve Zeynep Elçin'in başrollerini paylaştığı film, mahalledeki büyük savaşı konu alıyor

Geçmişin Kokusu: Makedonya'da İmkansız Bir Aşk Hikayesi
02-07-2024 21:40

Birsen Altuntaş'ın haberine göre “ Geçmişin Kokusu” filmi “Gelecek bazen geçmişte saklıdır” sloganıyla sete çıktı. Film, Makedonya’nın tarihi dokusunda imkansız bir aşk hikayesini izleyicilerle buluşturacak.

Ender Medya imzalı filmde Görkem Sevindik “Salih”, Gülsim Ali İlhan “Alina”, Emir Benderlioğlu “Murat” ve Zeynep Elçin ise “Ayşe” karakterine hayat veriyor.

“Geçmişin Kokusu” filminin konusu ise şöyle; Yugoslavya dağılırken Üsküp’te 500 yıllık evinde olanları izleyen Salih, yaşadığı mahallede insanların değişmesine ve bireyselleşmesine seyirci kalmadan elinden geleni yapmaktadır.

Ancak çocukluk arkadaşı, aynı mahallede beraber büyüdüğü Elina’nın bir sivil toplum kuruluşunu temsilcisi olarak şehre geri dönmesi ile birlikte artan huzursuzluk komşuların birbirine düştüğü dönemlerin yaşanmasına neden olur. Salih bir anda kendisini hem çocukluk arkadaşıyla hem de onun arkasındaki güçlerle büyük bir savaşın içinde bulur.


Editor : Bot Editor 1
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER