Politika

HÜDA PAR Siyonistlere Sert Tedbirler Alıyor

HÜDA PAR tarafından Türkiye'de yaşayan siyonistlere yönelik sert tedbirler alınıyor. Türk vatandaşı olan ve İsrail'de soykırımlara katılanların vatandaşlıktan çıkarılması ve mal varlıklarının el konulması gündemde.

HÜDA PAR Siyonistlere Sert Tedbirler Alıyor
09-07-2024 13:10

HÜDA PAR tarafından Türkiye'de yaşayan ve İsrail'de soykırımlara katılan siyonistlere yönelik sert tedbirler alınıyor.

Geçtiğimiz ay Türkiye'de yaşayıp işgalci İsrail'in soykırımlarına katılmak için Gazze'ye giden Türk vatandaşı siyonistler için kanun teklifi verilmişti. Kanun teklifine göre, katliama ortak olan siyonistlerin Türk vatandaşlığı ellerinden alınacak, mal varlıklarına el konulacak ve aile fonuna aktarılacak. Ayrıca, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası da öngörülüyor.

Bu teklife sosyal medya kullanıcılarından büyük destek geldi ve "#ülkemdesiyonististemiyorum" etiketi kısa sürede Türkiye gündeminde birinci sıraya yükseldi. Türkiye gazetesinin haberine göre, Türk pasaportu taşıyan 4 bin siyonistin İsrail askeri olarak Gazze'ye gidip soykırıma destek verdiği ortaya çıktı. Bu siyonistlerin üçüncü ülkeler üzerinden ve farklı kimlikler kullanarak İsrail'e geçtiği belirtiliyor. İsrail'in “Demir Kubbe” sisteminin başındaki generalin de bir Türkiyeli olduğu öğrenildi. İsrail'in Türk vatandaşı siyonistleri soykırıma karıştığını ifşa etmesiyle tepkiler yükseldi. Ayrıca, Türkiye'de yaşayan ve İsrail ordusuna katılan bazı siyonistlerin de sosyal medyada tepki çeken paylaşımlar yaptığı belirtiliyor. Bu durum Türk vatandaşları arasında büyük infiale neden olmuş durumda. HÜDA PAR'ın aldığı sert tedbirler ve siyonistlere karşı net tutumu, Türk vatandaşlarının da büyük destek ve takdirini kazanmış durumda. Siyonistlerin soykırımlara katılması ve Türkiye'yi hedef alması üzerine alınan bu tedbirler, ülke genelinde büyük yankı uyandırmış durumda. .


Editor : Bot Editor 1
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER