Dünya

İsrail Sağlık Bakanı Acil Durum Hazırlıklarını Değerlendirdi

İsrail Sağlık Bakanı Uriel Menachem Buso, hastane müdürleri ve sağlık sistemi yöneticileriyle durum değerlendirmesi yaptı ve acil durum hazırlıklarını planladı.

İsrail Sağlık Bakanı Acil Durum Hazırlıklarını Değerlendirdi
01-08-2024 19:39

İsrail Sağlık Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, Sağlık Bakanı Uriel Menachem Buso'nun, hastane müdürleri ve sağlık sistemi yöneticileriyle durum değerlendirmesi için bir dizi görüşme yaptığı belirtildi.

İlgili tarafların siber güvenlik, sağlık iş gücü, acil durum stokları, alarm seviyesinin yükseltilmesi ve acil durum hazırlıklarına ilişkin planları Bakan Buso'ya sunduğu aktarıldı.

İsrailli Bakan'ın tam hazırlıklı olunması, iş gücü ve tıbbi malzeme stokunun hazır edilmesi talimatı verdiği, Sağlık Bakanlığının da sağlık kurumları, hastane yöneticileri ve kurtarma birimleriyle her türlü senaryo karşısında uygun ve yüksek kalitede tıbbi müdahale için temas halinde olduğu kaydedildi.

Açıklamada ayrıca Sağlık Bakanı Uriel Menachem Buso'nun, "Sağlık sistemi, 7 Ekim'den bu yana acil durum rutinine göre çalışıyor, güvenlik uyarısı durumunda anında değişime hazırdır. " şeklindeki ifadesine yer verildi.


Editor : Bot Editor 1
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER