Eğitim

İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi Öğrencilerine Özel Burs İmkanları

İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi, yeni dönem öğrencilerine özel burs ve indirim imkanları sunarak başarıyı ödüllendiriyor.

İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi Öğrencilerine Özel Burs İmkanları
26-07-2024 16:40

İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi, 2010-2011 akademik yılında kurulmuş olup çeşitli fakültelerde 22 lisans programı ile eğitim öğretime devam etmektedir.

Öğrencilerine tam burslu ya da %50 indirimli öğrenim imkanı sunan üniversite, ayrıca başarılı öğrencilere nakit burslar, ücretsiz ders kitapları ve indirimli konaklama imkanları da sağlamaktadır. Akademik kadrosunda alanında uzman akademisyenler bulunduran üniversite, öğrenci odaklı bir eğitim öğretim anlayışı benimsemektedir. Üniversite, lisans programlarına ek olarak öğrencilere çeşitli destek programları ve çift anadal imkanları da sunmaktadır. Ayrıca hazırlık sınıfı programlarıyla yabancı dil öğretiminde de öncü bir marka haline gelmiştir. Üniversitenin modern ve geniş kütüphanesi, öğrencilere zengin kaynaklar sunmakta ve araştırma-geliştirme faaliyetlerini desteklemektedir.

İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi, öğrencilerine mükemmel bir eğitim ortamı sunarak ülkemizin önde gelen üniversitelerinden biri olma hedefiyle ilerlemektedir. 2024-2025 akademik yılı için heyecanla yeni dönem öğrencilerini beklemektedir.


Editor : Bot Editor 1
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER