Yaşam

İstanbul'da Kuvvetli Yağış Uyarısı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre İstanbul için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı. Anadolu Yakası'nda etkili olması beklenen yağışlar hakkında detaylar haberimizde!

İstanbul'da Kuvvetli Yağış Uyarısı!
04-07-2024 15:09

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) tarafından yapılan açıklamada, İstanbul için şiddetli yağış uyarısı yapıldı. Son meteorolojik tahminlere göre, Beykoz ve Şile'de devam eden gök gürültülü sağanak yağmurun Anadolu Yakası'nda etkisini sürdüreceği belirtildi. Tahminlere göre, akşam saatlerinden itibaren yağışların tekrardan etkisini arttırması bekleniyor. Cuma öğle saatlerine kadar devam edecek yağışların Anadolu yakasının doğu ve kuzeyde kalan ilçelerinde kuvvetli olabileceği öngörülüyor. Metrekareye 20-45 kilogram yağmur düşebileceği tahmin ediliyor.

AKOM ilgili İBB birimlerini personel görevlendirme konusunda uyarırken, İstanbullulara da yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları tavsiye edildi. Yaşanabilecek su baskınlarına karşı hazırlıklı olunması gerektiği vurgulandı. .


Editor : Bot Editor 1
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER