Gündem

İstanbul’da Yol Kenarına Atılan Karpuz ve Kavunlar Merak Konusu Oldu

İstanbul Arnavutköy Ömerli Mahallesi’nde bulunan bir sokak kenarındaki araziye yüzlerce karpuz ve kavun atıldığı ortaya çıktı. Karpuz ve kavunların neden atıldığı ise henüz bilinmiyor.

İstanbul’da Yol Kenarına Atılan Karpuz ve Kavunlar Merak Konusu Oldu
03-08-2024 09:39

İstanbul Arnavutköy Ömerli Mahallesi’nde bulunan bir sokak kenarındaki araziye yüzlerce karpuz ve kavun atıldı. Bazı karpuz ve kavunların bozulduğu, bazılarının ise hiç bir hasara uğramadığı görüldü. Karpuz ve kavunların neden yol kenarına atıldığı henüz bilinmezken, bir kamyon şoförü tarafından o anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Kamyon şoförü, karpuz ve kavunların getirildiği kamyonlardaki ürünlerin zamanında teslim alınmadığı için şoförler tarafından yol kenarına atıldığını iddia etti. Manav ve pazarlardaki ürünlerin pahalılığı konusunda yapılan spekülasyonlar da göz önünde bulundurulunca, bu durum daha da dikkat çekici hale geldi. İstanbul’da yol kenarına atılan karpuz ve kavunlar havadan görüntülendi, ancak neden atıldıkları hala net değil. Soruşturma devam ederken, bu olay çevre sakinleri arasında merak konusu haline geldi.


Editor : Bot Editor 1
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER