Gündem

İstanbul Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Hafız Mustafa Sabri Küçükaşcı'yı Anıyor

İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, müverrih ve Hafız Mustafa Sabri Küçükaşcı'yı vefatının 1. yılında kabri başında dualarla anıyor.

İstanbul Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Hafız Mustafa Sabri Küçükaşcı'yı Anıyor
30-07-2024 00:40

İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, geçen sene vefat eden müverrih ve Hafız Mustafa Sabri Küçükaşcı'yı vefatının 1. yılında kabri başında anmaya hazırlanıyor. Eyüpsultan'daki Mihrişah Valide Sultan Haziresi'nde düzenlenecek törene Küçükaşcı'nın ailesi, arkadaşları ve sevenleri katılacak. Mustafa Sabri Küçükaşcı, 1964 yılında Konya'da doğdu ve Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nden mezun oldu. Akademik kariyerine Marmara Üniversitesi'nde başlayan Küçükaşcı, birçok önemli görevde bulundu ve İslam tarihine dair çalışmalar yaptı.

Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı İstanbul Türbeler Müzesi Müdürlüğü ve Topkapı Sarayı Müze Başkanlığı gibi önemli görevlerde bulunan Küçükaşcı, ayrıca birçok uluslararası sempozyuma tebliğ sunarak katkı sağladı. Mustafa Sabri Küçükaşcı'nın anma töreni 30 Temmuz'da saat 17. 30'da Eyüpsultan'daki kabri başında gerçekleşecek. Sevenleri, ailesi ve arkadaşları bu törene katılarak onu dualarla yad edecekler.


Editor : Bot Editor 1
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER