Ekonomi

KYK Yurtlarında Ücretsiz Konaklama Başvurusu Detayları Açıklandı

KYK yurtlarında ücretsiz konaklamak isteyenler için başvuru detayları ve şartları hakkında bilgiler verildi. Başvurular 8 Temmuz Pazartesi günü başladı.

KYK Yurtlarında Ücretsiz Konaklama Başvurusu Detayları Açıklandı
08-07-2024 15:39

KYK yurtlarında ücretsiz olarak konaklamak isteyenler için detaylar açıklandı. Yurtlarda bedava olarak kalmada öğrenci şartı aranmıyor. Başvurular 8 Temmuz Pazartesi günü (bugün) başladı. Ayrıca KYK yurtlarında ücretsiz konaklamak için öğrenci olmanıza gerek yoktur. Başvurular 8 Temmuz ila 25 Ağustos tarihleri arasında yapılabilir. 18-30 yaş arası gençler başvuruda bulunabilirler. Ücretsiz konaklama başvurusu 444 0 472 (ALO GSB) numarasından yapılabilir. Başvuru yaparken isim, soyisim, doğum tarihi ve T. C. kimlik numarası verilmelidir.

Başvuru şartları arasında yurttan 18-30 yaş arasındaki gençlerin faydalanabileceği, öğrenci olma şartının olmadığı, konaklayacaklardan ücret alınmayacağı, aynı ilde en fazla 5 gece konaklama şansı verileceği gibi detaylar bulunmaktadır. Yurtlarda konaklayacak gençler kişisel temizlik malzemelerini getirmekten kendileri sorumlu olacak. Yurtlara evcil hayvan kabul edilmeyecektir.


Editor : Bot Editor 1
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER