Gündem

Medya dünyasında deprem oluşturacak yazılar

Helal yiyici gazetecilerin Piri, Bursalı Kuşçubaşı; siyaset, ekonomi, bürokrasi, medya dünyasında deprem oluşturacak yazıları çok yakında.

Medya dünyasında deprem oluşturacak yazılar
30-07-2024 13:56
BURSA

Helal yiyici gazetecilerin Piri, Bursalı Kuşçubaşı; siyaset, ekonomi, bürokrasi, medya dünyasında deprem oluşturacak yazıları çok yakında.  5 Ağustos 2024 Pazartesi günü 'Marmara'nın Vicdanı' Yeni Marmara Gazetesi ve www.yenimarmaragazetesi.com internet adresinde. 

Yazılarda, "Aziz Bursalılar diyor ve ben de yazıyorum ki; 'devlet malı deniz, yemeyen keriz!' anlayışına, rahmetli Neşet Ertaş'ın hemşehrisi Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, mutlaka 'Dur' diyecektir. İnegöl'ün adeta 'Yağma Hasan'ın Böreği' gibi yağmalanan bölgelerinin sözde sahiplerinin halay dizilişindeki birliktelikleri; siyaset, iş dünyası ve bürokraside deprem oluşturacak. 'Rant İttifakı' Bursa siyasetini sarsacak. Cumhur İttifakı-Millet İttifakı- Türkiye İttifakı out!, Rant İttifakı İn! 'Görmedim, duymadım, bilmiyorum' tavırları ile üç maymunu oynayan çorbacı, köfteci, zarfçı, ihaleci, şantajcı ve köşe yastıklarından oluşan sözde medya mensupları! 'Lale Devri' bitti. Nokta. kelimeleri yer alıyor.


Editor : Editör
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER