Magazin

Merve Özbey'in İptal Olan Konseri Hakkında Detaylar Ortaya Çıktı

Merve Özbey'in Karabiga Priapos Deniz Festivali etkinlikleri kapsamındaki konseri iptal olurken ortaya çıkan detaylar şaşkınlık yarattı.

Merve Özbey'in İptal Olan Konseri Hakkında Detaylar Ortaya Çıktı
08-07-2024 17:09

Şarkıcı Merve Özbey, Çanakkale'nin Biga ilçesine bağlı Karabiga Belde Belediyesi tarafından düzenlenen 40. Karabiga Priapos Deniz Festivali etkinlikleri kapsamında vereceği konserine dakikalar kala çıkmadı. Konuyla ilgili yapılan açıklamalarda Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi'nin sert tepkisiyle karşılaşan Özbey, avukat aracılığıyla cevap verdi.

Elbi'nin açıklamalarının ardından avukat aracılığıyla cevap veren Merve Özbey, sahnenin tahta parçalarla kurulduğunu ve çoğu demirin de bantlanarak ayakta tutulduğunu iddia etti. Avukatlık bürosu ise sahnede bulunan teknik eksiklikleri ve güvenlik açıklarını fotoğraf ve video kayıtlarıyla delillendirdi.

Sahnedeki hasarlı bölgeleri videolarını paylaşarak konuyla ilgili açıklama yapan avukatlık bürosu, sahnenin güvenlik açısından risk taşıdığını belirtti.

Elektrik kablolarının güvenlik önlemi alınmaksızın sahneden aşağı sarkıtıldığı, sütunların ahşaptan yapıldığı ve kırık olanların koli bandı ile onarıldığı gibi tehlikeli durumlar ortaya çıktı. Konser öncesinde teknik eksikliklerin tespit edildiği ve bu sebeple Merve Özbey'in sahneye çıkmadığı ifade edildi. Özbey'in iptal edilen konseri hakkındaki detaylar, müvekkilinin güvenliği ve konser alanındaki riskler açısından önemli bir noktayı vurguluyor.


Editor : Bot Editor 1
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER