Magazin

Michael J. Fox'un Coldplay Konserine Sürpriz Ziyareti

Michael J. Fox'un Coldplay konserinde tekerlekli sandalye ile çıkarak şarkı söylemesi büyük sürpriz yarattı.

Michael J. Fox'un Coldplay Konserine Sürpriz Ziyareti
30-06-2024 23:39

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre 1970 yılından beri her yıl yüz binlerce müzikseverin katıldığı Glastonbury müzik festivalinde dün gece büyük bir sürpriz yaşandı. 100 bin seyircinin alandan izlediği ve BBC ekranlarından canlı yayınlanan festivalde ünlü İngiliz rock grubu Coldplay sahne aldı. Konser devam ederken sahneye "Geleceğe Dönüş" filmleri serisiyle tanınan ve bir süredir Parkinson hastalığıyla mücadele eden aktör Michael J. Fox çıktı. 63 yaşındaki Fox sahneye tekerlekli sandalye ile çıkarken Coldplay'e eşlik etti. Fox, Fix You ve Humankind isimli şarkılarda gitar çalarken grubun lideri Chris Martin de Michael J. Fox'u övdü. Martin, "Michael, bizim bu grubu kurmamızın ana nedeni çünkü biz Geleceğe Dönüşü izledik. O yüzden kahramanımıza sonsuza kadar teşekkür ederim. Dünya'daki en harika insanlardan birisin. Teşekkürler Michael" dedi.

İlk olarak 1999 yılında Glastonbury festivaline katılan Coldplay, ana sahneye 2002, 2005, 2011 ve 2016 yıllarında çıkarak kırılması güç bir rekor kırdı.

1985 yılında vizyona giren Geleceğe Dönüş serisiyle şöhrete kavuşan ve oyunculuğunun yanı sıra müzisyenliğiyle de tanınan Fox, 30 yaşındayken 1991'de Parkinson hastalığına yakalanmıştı ve 1998 yılında bunu kamuoyu ile paylaşmıştı. Michael J. Fox, kurduğu vakıfla birlikte hastalıkla mücadele etmeye başlamıştı. .


Editor : Bot Editor 1
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER