Magazin

Milica Pavlović'ın Cesur Konser Elbisesi Hakkında Olanlar

Milica Pavlović'ın Novi Sad'daki konserinde giydiği cesur elbise hakkında yapılan yorumlar ve tasarım hakkındaki detaylar.

Milica Pavlović'ın Cesur Konser Elbisesi Hakkında Olanlar
19-06-2024 21:09

Milica Pavlović, 15 Haziran Cumartesi günü Novi Sad'daki Spence Hall'da 8. 000'den fazla hayranına unutulmaz bir konser verdi. Konserde şarkıcının en büyük hitleri seslendirilirken, dikkatleri üzerine toplayan bir diğer unsur da giydiği cesur elbiseydi.

Elbisenin altında neler olduğu merak konusu olurken, Pavlović Instagram hesabından yaptığı açıklamada, "Elbisemin altında ten rengi bir kostüm vardı. Bu, Bojan Petrović'in ustalıkla yarattığı 'optik illüzyon' dediğimiz bir parça," şeklinde açıklama yaptı. Bojan Petrović'in tasarladığı kostümler, şarkıcının tarzını ve cesaretini bir kez daha ortaya koyarken, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Bazı kullanıcılar elbisenin cesur olduğunu ve şık bir tasarım olduğunu belirtirken, bazıları ise aşırı dekolteli bulduklarını dile getirdiler. Milica Pavlović'in konserinde gösterdiği cesur moda tercihi, moda dünyasında da konuşulan bir konu haline geldi. Şarkıcının cesur tarzı ve Bojan Petrović'in tasarımları, gecenin en çok konuşulan konularından biri olmayı başardı. .


Editor : Bot Editor 1
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER