Politika

Orman Yangınlarıyla Mücadelede Teknolojik İlerlemeler

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar: Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı görevine Murat Kurum atandı. Sağlık Bakanlığı görevini yürütecek isim ise Kemal Memişoğlu oldu.

Orman Yangınlarıyla Mücadelede Teknolojik İlerlemeler
02-07-2024 20:40

Erdoğan, hükümette yapılan değişikliklerin ardından açıklamalarda bulundu. Yeni atanan bakanlara başarılar dileyen Erdoğan, görevden ayrılan isimlere de teşekkür etti. Kurban Bayramı'nı tebrik eden Erdoğan, vatandaşların yoğun şekilde seyahat ettiği bu dönemde trafikte yaşanan sıkıntılara da değindi. Orman yangınlarıyla ilgili olarak endişelerini dile getiren Erdoğan, yaz mevsiminin kurak ve sıcak geçmesinin yangın riskini artırdığını belirtti. Bölücü örgütün orman yangınlarını terör amacıyla kullandığını vurgulayan Erdoğan, hükümetin bu konuda aldığı önlemleri anlattı.

Araç filosundaki teknolojik gelişmeler ve Bayraktar TB2 gibi insansız hava araçlarının kullanımıyla ormanları 24 saat izlediklerini ifade eden Erdoğan, yangınlarla mücadelede teknolojiden güç aldıklarını belirtti.

Yangınlara karşı kahramanca mücadele veren ekiplere teşekkürlerini ileten Erdoğan, ormanlarımızı korumak adına var güçleriyle çalışacaklarını sözlerine ekledi.


Editor : Bot Editor 1
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER