Gündem

Selçuk Balcı Hayal Kahvesi'ne Geliyor

Karadeniz'de fırtınalar estiren ünlü sanatçı Selçuk Balcı, Bursa'da vereceği konserde sevenleriyle bir araya gelecek. İşte detaylar.

Selçuk Balcı Hayal Kahvesi'ne Geliyor
16-10-2024 19:20
BURSA

Karadeniz müziğinin sevilen ismi Selçuk Balcı, 18 Ekim'de Bursa Hayal Kahvesi’nde sahne alacak. Konser biletleri Biletix ve Bubilet'te satışa sunuldu.

Selçuk Balcı Kimdir?

Karadeniz müziğinin başarılı temsilcisi Selçuk Balcı, 1988 yılında Rize’nin Çayeli ilçesinde dünyaya geldi. Çocukluğundan itibaren bağlama çalan Balcı, lise yıllarında kemençeye olan ilgisiyle müzik kariyerini bu yönde şekillendirdi. 2011 yılında çıkardığı Patika albümü ile profesyonel müzik hayatına adım atan sanatçı, Karadeniz yöresine özgü melodileri kendine has tarzıyla yorumladı.

Selçuk Balcı, 2013 yılında Mila, 2016 yılında ise Felamur albümlerini çıkardı. Bu albümlerinde hem kendi bestelerini hem de Karadeniz’e ait anonim türkülerle horon melodilerine yer verdi. Albümlerinde pek çok ünlü müzisyenle çalıştı ve eserlerinde kemençe düetlerine yer vererek müziğinde farklılık yarattı. Balcı, kişisel albümlerinin dışında birçok film ve dizinin müziklerine de imza attı. Bizum Hoca, Moskova'nın Şifresi: Temel ve Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi projelere müzik yaparak sanatını geniş kitlelere duyurdu.

Selçuk Balcı, müzik kariyerine emin adımlarla devam ederken, Bursa’daki dinleyicileriyle buluşmak için hazırlıklarını sürdürüyor.


Editor : Editör
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER