Magazin

Sezen Aksu Dolandırıldı: 70 Yaşındaki Sanatçıyı Telefon Dolandırıcıları Kandırdı

Usta sanatçı Sezen Aksu, telefon dolandırıcılarının tuzağına düştü. Beyoğlu Belediye Başkanı yardımcısı sıfatıyla arayan dolandırıcılar, Aksu'dan 'kimsesiz çocuklar' için bağış topladıklarını söyleyerek 420 bin TL'lik bir anlaşma yapmışlar. Ancak Aksu'nun asis

Sezen Aksu Dolandırıldı: 70 Yaşındaki Sanatçıyı Telefon Dolandırıcıları Kandırdı
25-07-2024 20:39

Usta sanatçı Sezen Aksu, 70 yaşında olmasına rağmen hala müzik dünyasının en önemli isimlerinden biri olarak aktif bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Ancak son yaşadığı olay pek de hoş olmayan bir deneyimdi.

Habere göre, Beyoğlu Belediye Başkanı yardımcısı sıfatıyla arayan dolandırıcılar, Aksu'yu telefonla arayarak 'kimsesiz çocuklar' için bağış topladıklarını söylemişler. Sezen Aksu, duyarlı bir sanatçı olarak bu teklifi kabul etmiş ve 420 bin TL'lik bir anlaşma yapmış.

İlk etapta hesaba 220 bin TL göndermiş. Ancak Aksu'nun asistanı durumdan şüphelenerek Beyoğlu Belediyesi ile irtibata geçmiş. Belediye yetkilileri böyle bir kampanya olmadığını belirtince Aksu, dolandırıldığını anlayıp polise başvurmuş. Aksu'nun asistanı da tanık sıfatıyla ifade vererek olayın detaylarını anlatmış.

Dolandırıcıların bu tür hilelerle insanları kandırmaya çalışmaları insanları tedirgin ediyor ve dikkatli olunması gerektiğini bir kez daha hatırlatıyor.


Editor : Bot Editor 1
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER