Spor

Sivasspor, yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor

Sivasspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında çalışmalarına devam ediyor. Teknik Direktör Bülent Uygun antrenman öncesi açıklamalarda bulundu.

Sivasspor, yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor
02-07-2024 19:09

Sivasspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında çalışmalarına devam ediyor. Teknik Direktör Bülent Uygun, gazetecilere yaptığı açıklamada yeni sezonun tüm takımlara hayırlı olmasını temenni etti. Uygun, "Yeni sezonumuz bütün takımlarımıza hayırlı uğurlu olsun. Herkese Allah kazasız belasız, sakatsız bir sezon geçirmeyi, futbolcu kardeşlerimize nasip etsin" dedi. Ayrıca Uygun, milli takımın başarısı için de ümitlerini dile getirdi.

Transfer konusuna da değinen Uygun, takımın ihtiyaçları doğrultusunda 2 stoper, 2 orta saha ve Rey Manaj'ın durumuna göre 2 santrafor transferi planladıklarını belirtti. Ayrıca Türk oyuncuları da kadroya katmayı planladıklarını söyledi. Son olarak taraftar gruplarının birleşme kararı aldığını duyuran Uygun, yeni sezon için taraftar desteğine ihtiyaç duyduklarını vurguladı. Sivasspor'un en ucuz kombine bilet fiyatlarına sahip olacağını da duyurdu. Sivasspor, antrenmanlarını sıkı bir şekilde sürdürerek yeni sezon için hazırlıklarını sürdürecek.


Editor : Bot Editor 1
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER