Spor

Trabzonspor Savunmasına Takviye: Stefan Savic Şehre İndi

Trabzonspor'un transfer çalışmaları kapsamında tecrübeli oyuncu Stefan Savic'in şehre inişi heyecan yarattı. Savic, taraftarlarla buluşmaya hazır.

Trabzonspor Savunmasına Takviye: Stefan Savic Şehre İndi
24-07-2024 21:09

Trabzonspor'un savunmasına takviye olacak transfer çalışmaları kapsamında tecrübeli oyuncu Stefan Savic, şehre iniş yaptı. Özel uçakla Trabzon'a gelen Savic, taraftarlar tarafından büyük bir heyecanla karşılandı. Savic, ilk açıklamasında transfer sürecinin zorluğuna rağmen sonunda Trabzonspor'a katıldığı için mutlu olduğunu belirtti.

Taraftarlarla ve takım arkadaşlarıyla bir araya gelmeyi sabırsızlıkla beklediğini dile getiren Savic, teknik direktör Abdullah Avcı ile görüştüğünü ve sezona büyük bir beklentiyle başlayacaklarını söyledi. Kariyerine FK Brskovo altyapısında başlayan Savic, Partizan ve Manchester City gibi önemli takımlarda forma giydi. Atletico Madrid'de ise başarılı bir performans sergileyen Savic, çeşitli lig ve kupa başarıları yaşadı. Geçtiğimiz sezon Atletico Madrid formasıyla 33 maçta süre alan Savic, genel istatistiğe göre 297 maça çıktı ve 3 gol atıp 3 asist yaptı. Trabzonspor taraftarları, Savic'in savunmalarına katacağı değeri merakla bekliyor.


Editor : Bot Editor 1
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER