Politika

Türk Siyasiler İsrail Dışişleri Bakanını Tepkiyle Karşıladı

Türk siyasetçiler, İsrail Dışişleri Bakanı'nın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik tehdit içeren sözlerine sert tepki gösterdi.

Türk Siyasiler İsrail Dışişleri Bakanını Tepkiyle Karşıladı
29-07-2024 12:39

İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef aldığı paylaşımına Türk siyasiler sert tepkiler gösterdi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Katz'ın sözlerini kınayarak Nazizm zihniyetinin tarihte olduğu gibi bugün de sonuçlanacağını belirtti. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Katz'ın sözlerini akıl dışı ve çirkin olarak nitelendirdi ve İsrail'in vicdansızlığını ortaya koyduğunu ifade etti. Diğer bakanlar da Katz'ın sözlerini kınayarak İsrail'in insanlık dışı politikalarını ve soykırımcı tutumunu eleştirdiler.

İşgalci devlet İsrail'in barbar zihniyetli olduğunu vurgulayan siyasiler, Türkiye'nin mazlumların sesi olmaya devam edeceğini ve zulme karşı duracağını belirttiler.

İsrail'in Dışişleri Bakanı Katz'ın tehditkar sözleri Türk siyasetçiler tarafından sert bir dille eleştirilirken, Türkiye'nin barış, adalet ve insanlık değerleri için mücadelesine devam edeceği vurgulandı. .


Editor : Bot Editor 1
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER