Teknoloji

Türk Telekom Bulut Hizmetleriyle Şirketlere Rekabet Avantajı Sağlanıyor

Türk Telekom, yeni nesil dijital teknolojilerle şirketlere ve kamu kurumlarına anahtar teslim hizmetler sunarak rekabet avantajı sağlıyor.

Türk Telekom Bulut Hizmetleriyle Şirketlere Rekabet Avantajı Sağlanıyor
01-08-2024 13:09

Türk Telekom, veri merkezi, bulut servisleri ve siber güvenlik hizmetleri gibi birçok yeni nesil dijital teknolojiyi odağına alan "Türk Telekom Bulut" ile Türkiye'deki şirketlere ve kamu kurumlarına hizmet sunuyor. Kurumlar ve işletmeler, sanal veri merkezinden depolamaya, yedekleme/iş sürekliliği çözümlerine kadar birçok servise tek bir noktadan erişebiliyorlar. Türk Telekom, siber güvenlik alanında yerli ekosistemi destekleyen çalışmalarına devam ediyor ve yerli ve milli ürün kullanımını teşvik ediyor. Özellikle siber güvenlik alanında Türkiye'nin verisinin Türkiye'de kalması ve yerli ekosistemin büyütülmesi stratejisiyle hareket ediyor.

Türk Telekom Pazarlama ve Müşteri Deneyimi Genel Müdür Yardımcısı Zeynep Özden, şirketlerin dijitalleşme stratejilerini doğru kurgulamalarının başarılı olmalarını sağladığını vurguluyor. "Türk Telekom Bulut" ile işletmelerin teknolojik altyapılarını şekillendiriyor ve rekabet avantajı sağlıyor. Ayrıca, siber güvenlik hizmetleriyle de kullanıcıların verilerini güvende tutmayı ve yerli ekosistemi güçlendirmeyi hedefliyorlar.


Editor : Bot Editor 1
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER