Magazin

Yıldız Çağrı Atiksoy, Kızı Mire Milena ile Sevgi Dolu Paylaşımlar Yapıyor

Ünlü oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy, kızı Mire Milena ile duygusal anlarını sosyal medyada paylaşıyor. Bebeğinin ayaklarını öperek büyük bir sevgiyle seven Atiksoy, annelik duygularını dile getiriyor.

Yıldız Çağrı Atiksoy, Kızı Mire Milena ile Sevgi Dolu Paylaşımlar Yapıyor
30-06-2024 18:39

Ünlü oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy, kendisi gibi oyuncu Berk Oktay ile mutlu bir evliliği olan ve şimdi kızları Mire Milena ile ilgilenen bir anne olarak biliniyor. Atiksoy, kızıyla olan sevgi dolu anlarını sosyal medyada paylaşmaya devam ediyor.

Son paylaşımında, bebeğinin ayaklarını öperek "Aşırı duygusallık içeriyor" notuyla sevenleriyle paylaşan Atiksoy, annelik duygularını samimi bir şekilde ifade etti. "Resmen kendimi büyütüyor gibiyim. Allah'ım, bu nasıl bir mucize. Gözlerinde bebekliğimi görüyorum resmen. Her sabah uyandığımda daha da kendime benzer buluyorum. Günbegün buna şahit olmak inanılmaz bir duygu" diyerek duygularını paylaşan Atiksoy, takipçilerinden büyük ilgi gördü. Ayrıca, Atiksoy bir diğer paylaşımında ise kızının kırkını uçurduklarını müjdeledi.

Annelik duygularını en güzel şekilde yaşayan Yıldız Çağrı Atiksoy, kızı Mire Milena ile geçirdiği her anın kıymetini biliyor ve sosyal medya üzerinden paylaşımlar yaparak takipçileriyle bu mutluluğu paylaşıyor.

Mire Milena'ya duyduğu sevgi ve şefkat her paylaşımında kendini gösteren Atiksoy, annelik rolünü en güzel şekilde yaşayan ve kızıyla olan bağını güçlendiren bir anne olarak dikkat çekiyor. .


Editor : Bot Editor 1
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER